Trip nummer drie van 2022

Ik zit in heel héél drukke werkweken. Hoewel mijn werk meestal voldoenend is, merk ik ook dat ik écht aan wat vrije tijd toe ben. Mentale rust. Effe wat anders. Andere omgeving. Andere cultuur. Andere mensen. Ik denk dat dat goed is.

Ik ben er achter gekomen dat ik érg geniet van roadtrips. In april was ik dus van Zuid Engeland naar Schotland/Edinburgh en terug gereden. In augustus in Italië, rondom Bologna en het Comomeer. En begin oktober de Napoleon Route waar ik al eerder over schreef: van midden naar zuid Frankrijk. Een fantastische bergroute.

De MX5 is nu effe aan het bijkomen in de garage. De hele zomer heb ik er in rondgereden: “ze” kan effe bijkomen om in oktober weer vol aan de bak te moeten een weekje.

Hoewel het fysiek niet rust geeft, geeft zo’n trip mentaal mij heel veel rust. Ik voel me er erg door opgeladen. Ik hoop op een beetje okay weer zodat ik lekker ‘met de kap naar beneden’ kan rijden. Zal vast goed komen, want de afgelopen winter reed ik ook als een halve gare met +5 graden met de kap open: daar merk je (met de verwarming op de voeten) bitter weinig van, is mij opgevallen. Zolang het maar droog is.

Ofwel: ik kijk er naar uit, zo’n zin in. Maar nog eerst 183 deadlines, 420 openstaande e-mails en 72 WhatsApp berichten afhandelen #haha