Perfect open driving conditions

Mensen die regelmatig de blogs op deze website volgen of lezen, beginnen mij misschien een beetje te (her)kennen. Het gaat vooral over muziek / gitaren, soms bitcoins, vaak dingen uit het dagelijkse leven (privé of zakelijk), media en auto’s. Doordat ik nu al een week of twee verkouden ben, maar blijkbaar geen corona heb, had ik ook niet zoveel lust of zin om dingen te doen. Alles was teveel, had eigenlijk nergens echt zin in. Hoewel, nérgens… Relatief weinig althans. De zomer staat voor de deur, en vooruitzichten naar leuke trips: daar heb ik wel zin in. Vanmiddag was zo’n dag, dat ik dacht: ben wel effe klaar met werkzaken, laat ik m’n Mazdaatje effe uit de gehuurde garage trekken: dat heeft me wel goed gedaan. Het was goed weer. Érg goed weer, aircootje aan, dak omlaag en lekker op allerlei b-weggetjes hier in de buurt toeren. Deed me soms weer denken aan mijn recente trip door Schotland. En wat ik van de week al schreef: de Napoleon-route! Lekker man. Oh ja, recent heb ik er dus twee leren sportstoelen in laten zetten; SUPERGAAF, maar… misschien niet zo handig bij extreem zonnig weer: dat zwarte leer gaat misschien wel in de bovenbeentjes branden als je een korte broek aan hebt.

Maar goed, eerst moet ik nog wat belangrijke werkdingen doen. Ook wel leuke zaken. Dat is wel eens anders; verplichte nummertjes qua werk of projecten. Hoort er ook bij. Het zakenleven is geen ponykamp. Of, zou het eigenlijk wél moeten zijn. Ik ben zelf de cowboy in mijn ponykamp. Ook mooi!

Over die Napoleon-route he?

Ik wist nooit van het bestaan, maar blijkbaar is er een zogenaamde Napoleon-route (klik hier voor de Wikipedia en de route), die je met motor of auto kunt rijden. Ja, door mijn Britse vriend Harry ontdekt (hierover recent al twee keer geblogd). Hij lijkt bij elke exotische auto gelijk van Engeland naar midden-Frankrijk (Grenoble) te reizen, om daar de zgn. Napoleon-route te rijden. Ik heb hem gelijk op mijn bucketlist gezet. Maar hoop hem ook snel af te kunnen strepen, want als ik maar effe een paar dagen vrij heb, toer ik gewoon die kant op. Wauw, die beelden van sommige mensen op YouTube! Echt te gek!

Spoel maar naar 8,5 minuut, waar nonsen Harry met een klassieke Lamborghini Countach de Napoleon-route bestijgt!

Nou lieve mensen, hopelijk zijn jullie niet besmet of whatsoever met vervelende griepjes of verkoudheidjes, waardoor je, net als ik, ‘s nachts je longen uit je lijf hoest. Op naar een toffe zomer.