The trip through Great Britain

Ja! Het is nu zondagochtend 10 april, 11:25u. Vanmorgen was in alle vroegte al de F1 wedstrijd in Australië waar helaas nonsen Max Verstappen is uitgevallen. Dus, de dag begon vroeg. En ik heb veel te doen, merk ik. Een koffertje is zo ingepakt en mijn reisauto uit de garage halen, ook. Maar wasjes draaien, strijken, huis effe op orde maken (schoonmaken want de corgoccinni’s waren de laatste week bij mij en gaan vandaag weer terug naar ‘hun moeder’ Karina) #haha en dat soort dingen.

En mijn dynamische lijstje op de koelkast afwerken: van logische doch belangrijke zaken als paspoort en reispapieren tot en met reminder om de drone niet te vergeten mee te nemen, enzovoorts. Om 18 uur heb ik met vriend Marco afgesproken om wat te eten bij Loetje’s in Arnhem en afhankelijk van mijn energieniveau begint de reis vanavond al richting Calais, of anders toch morgen heel vroeg. Naar verwachting ben ik dus morgenmiddag in Folkestone, in het zuiden van Engeland en begint mijn trip omhoog dwars/verticaal door mijn Oh Zo Geliefde Great Britain.

Vanmorgen sprak ik een buurvrouw die haar hondjes aan het uitlaten was, en ik zei dat ik naar Schotland ging: nou! Dat was één, misschien wel dé, mooiste reizen die ze ooit had gemaakt. Het was ydilissch, wonderschoon, prachtig, bijna hemels (ondanks dat ze niet religieus is, zei ze mooi). En ik heb Tom Egbers’ serie over Schotland ook gezien! Klik hierrr om deze ook te bekijken.

Ik heb er zin in, begin nu wat meer in vakantiestemming te komen, en zal dit blog steeds verder bijwerken met updates hoe de reis verloopt!