Het is weer zo ver: de cryptocurrencies maken een duikvlucht

En ja, dan beginnen de whatsappjes en mailtjes weer richting mij: “Heb je het gezien, de hele cryptocurrency wereld stort in”, en soms zelfs soms aangevuld met: “Zal ik alles nu snel verkopen, anders verlies ik al mijn geld”.

Nee, lieve mensen.

Dit is normaal. Dat gebeurt ook bij en met klassieke aandelen. Het is marktbeweging. Kijk nu eens naar de huizenmarkt: nu is deze skyhigh. Gunstig als je wil verkopen, ongunstig als je wil kopen. Dit is al honderden jaren het geval. De cryptocurrency-wereld is nog niet zo oud natuurlijk. Bitcoins kwamen zo’n beetje in 2010 op, en daarna zijn er allerlei spin-offs gekomen. Of zogenaamde “forks”, dus varianten (op varianten).

Mensen die bang zijn, die gaan en willen nu verkopen.
Mensen die ervaring hebben, willen juist nu kopen. Kopen, kopen, kopen!
Want, de cryptocurrency-wereld gaat niet voorbij, dit gaat niet over.
Ik zeg het maar weer opnieuw: waarom zouden zoveel grote, intelligente mensen, CEO’s, bedrijven juist allemaal cryptocurrencies, zoals Bitcoin enzo, kopen?
Niet omdat ze hun geld willen zien verdampen, nee, omdat ze de waarde er van in zien.

Dus, als je geld in cryptogeld hebt gestoken: vooral laten zitten, even afwachten, en als je te nerveus wordt, gewoon verkopen op het moment dat je je investering eruit kan halen,
of gewoon, als je slimmer bent, wachten de volgende pieken. En dan cashen. Dat gaat namelijk gebeuren. Nog heel vaak.

Ik schreef al eerder een blog over hoe je eenvoudig zelf kunt beginnen met het investeren in cryptocurrencies: en nee, het is niet te laat. Je kunt nog steeds érg ÉRG veel geld verdienen, maar je moet geduld hebben en niet te angstig zijn aangeld. En investeer alleen met geld dat je even kunt missen. Lees het eerdere blog hierrrr….

Ter illustratie, wat eerdere dips: het komt dus vaak voor, dips en zogenaamde correcties:
de bedragen en totalen worden echter steeds hoger. En dat is weer gunstig en logisch, want
dat wil zeggen dat de interesse en behoefte naar digitale valute steeds hoger word. Feit.