Super feelgood video!

Deze video zag ik op YouTube voorbij komen. Fantastisch verhaal. Fantastische vent. Als ik in New York ben, zal ik hier, alleen al voor het verhaal, er langs gaan. Ja, toevallig ging de vorige post ook over hamburgers. Ik lijk wel een fetisj te hebben, maar niets is minder waar. Kan me even niet zo snel herinneren wanneer ik voor het laatst een hamburger heb gegeten: wel dit jaar hoor, maar misschien wel een paar maanden geleden.

Mo’s Burgers. Een sympathieke vent die ooit begon met een drankstalletje, en later hot dogs en weer later hamburgers. Zijn credo: lage prijzen, zodat iedereen er van kan genieten, ook armere mensen.

Het is een mooie vent, zijn houding, cynische humor, maar een hart van goud. Ademloos naar deze 9 minuten zitten kijken.
Eén van zijn opmerkingen: “Hij maakt de mensen blij met zijn hamburgers, en thuis maakt zijn vrouw hem weer blij”.

Valt verder niet zo veel door mij aan te voegen: kijken!