Reizen. Ik mis het reizen. Met de auto.

Ja, wie mist het niet: effe weg, weekendje, weekje, vakantie. Vorig jaar heb ik, ondanks dat corona uitbrak, toch de nodige reisjes gemaakt: paar dagen Gent, paar dagen Stuttgart, vakantie Italië: heerlijk. Dit zal dan ook niet een hoogstandje qua blog zijn, maar nu puur even mijn gevoel ‘op papier zettend’. Nu de grenzen gesloten zijn en het leven beperkt is, al lijkt er nu weer meer te gaan kunnen (het is nu 1 mei 2021), realiseer en waardeer ik nog meer dat ik (tot en met) vorig jaar wel heerlijk van het buitenland heb kunnen genieten. Binnenlandse vakantietrips doen mij niet zo veel: ik wil andere culturen zien, snuiven, proeven. Fris, fruitig, blij in de auto stappen: koffertjes achterin, en dan bij het eerste tankstation al stoppen voor wat koffie. Beter kan een vakantie niet beginnen. Ik zal jullie niet vermoeien met het gegeven dat ik naar Engeland wil, want daarover heb ik al genoeg geschreven, maar ik wil Zo Graag Naar Engeland. Met de auto. Richting Calais, met de trein naar Dover. En dan daar beginnen aan A New British Journey. Nu eens naar midden Engeland. Bekende steden en “de natuur” (zee, rotsen) en “cultuur” (kastelen, musea) daar opzoeken. Manchester. Liverpool. Noem maar op. Ik kan zat vrij nemen, budget geen probleem, ik heb een meer dan goeie auto en gezondheid (inmiddels) ;-)… nu alleen de grenzen open… Ik ben niet gemaakt om mijn priveleven te slijten voor de televisie: daar is nooit iemand beter van geworden. Ik wil op avontuur. Snel. Please.