Loterijenspam

Ik heb zo’n NEE/NEE sticker op mijn brievenbus. Dus ongeadresseerde troep mag niet meer worden afgeleverd, zoals folders. Alleen geadresseerde post. Maar er bestaat ook zoiets als GEADRESSEERDE ROTZOOI, namelijk die overload aan ellende van de Vriendenloterij en Postcodeloterij. Ik heb even gezocht op beide websites, en het is duidelijk dat hier dezelfde organisatie achter zit. De websites zijn gelijkend. Ik zal je even op weg helpen: op deze twee pagina’s kun je je voor hun BAGGER afmelden. Dat ga ik nu gelijk doen. Even kijken of het werkt.

Nationale Postcode Loterij afmelden doe je via DIT formulier….

En het Vriendenloterij-formulier is hier te vinden.

Geen dank lieve mensen…

Ik heb mij net uitgeschreven middels postcode en huisnummer. Weet je wat voor melding ik in beeld krijg?
Wij hebben uw uitschrijving ontvangen. Indien u zich heeft uitgeschreven voor post, kan het tot 6 weken duren voor u geen post meer van ons ontvangt.
Zes (6) weken. Wat een onzin. Zo houden ze aan het lijntje, in de loop zeg maar. Maar goed, we gaan het meemaken.

Oh ja, nieuwsbrieven. Hoe vaak heb je niet, dat je een account aanmaakt op een webwinkel ofzo, en dat je aanvinkt dat je GEEN nieuwsbrief wil ontvangen. En een tijd later krijg je deze alsnog. Ze hopen gewoon dat je vergeten bent dat je het niet hebt aangevinkt ofzo. Het is je reinste troep en spam. Ik ga dit eens in kaart brengen voor een volgend blog. Dat ik bijhoud, waar ik echt op NIET ABONNEREN heb geklikt en dat ik dan alsnog een nieuwsbrief krijg.