Hoe meer dan 1600 mensen mijn onzin leuk vonden

Ik maak gebruik van enkele nieuws-apps op mijn smartphone. Zowel Nederlandse zoals RTL nieuws, NOS en NU.nl maar ook op Facebook volg ik diverse nieuwspagina’s. Soms kun je dan lekker de meningen en reacties onder een nieuwsitem teruglezen. Zo zag ik ook dit bericht op 10 mei: “Een lekker bakje chips of patatje mayo is gevaarlijker dan je denkt”. Ja hoor, daar gaan we weer. Er zal wel weer iets zogenaamds mis zijn. Ik kon het niet laten om er een onzin-reactie onder te zetten. Mijn reactie ging soort van viral ofzo? Meer dan 1.600 mensen (and still counting) hebben mijn reactie ‘geliked’ en velen hebben reacties gestuurd; leuke reacties dat ze het grappig en bizar vonden. Zouden meer mensen mijn onzin waarderen? #haha

Het leven is te kort: je moet ook gewoon lol maken in je leven. En soms is dat gewoon ergens onzinnigs op reageren.

(op het moment van schrijven van dit blog (zie ook screenshot hier boven) ging het om 1300+ mensen, inmiddels staat de teller op 1600+). Je hebt er niks aan, het is geen achievement in life, maar wel gewoon grappig. Vind ik.)