Een super ranzig drankje

Ik herinner mij ineens een verhaal van vorig jaar! Moest er gisteren ineens om lachen en terug denken. Ik had tijdens het tanken van de auto een blikje frisdrank gekocht en deze in mijn bekerhouder gedaan. Ik kwam er na de aankoop achter dat ik niet écht dorst had, dus ik dronk het, in tegenstelling tot normaal, kleine slokjes uit. En zo ging de autorit voorbij, geen idee meer waarheen. Op een gegeven moment zag ik een vlek ofzo op de zijruit aan mijn kant. Ik pakte zo’n glasdoekje en haalde het doekje over de vlek heen: opgelost. Dat doekje frommelde ik op, en deed ik in het lege blikje. “Dat gooi ik straks nog wel weg”, bedacht ik mij.

Weer een uur later kreeg ik wel dorst, en…. ik pakte het blikje op, waarvan ik eigenlijk dacht dat deze leeg was. Maar nee, hey, halfvol nog! Het was buiten niet echt warm, dus de inhoud was nog koel en drink, misschien minder prik. Ik nam een fikse teug, en…. GATVERDAMME! Ik reed bijna de vangrail in! Ik was dus effe vergeten dat dat schoonmaakdoekje daar een uur in had lopen trekken. What the fuck! Wel logisch dat er naast Cola-varianten zoals Light, Zero, Cherry, Vanille nooit een Cola Dettol of Cola Glorix op de markt is gebracht!