Als het zo ver is

Ja, niet het gezelligste of vrolijkste blog, maar toch wel één die ik persoonlijk belangrijk vind: afscheid. Wanneer de tijd rijp is. Pff, moet er niet aan denken hoor. Heb wel lang met die angst geleefd: niet oud te worden. Intimi weten het verhaal er achter; ik heb het met niet zo heel veel mensen gedeeld, maar mijn oma overleed aan die verschrikkelijke ziekte beginnend met een k, op 51-jarige leeftijd. Mijn vader is hier altijd bang voor geweest: dat hij de ziekte ook zou krijgen. En wat denk je? Op 51-jarige leeftijd overleed ook hij. Ook aan k. Je snapt dat ik lang die angst ook gehad heb. Daar ben ik nu wel vanaf, maar heb lang met die angst geleefd hoor. Dat mijn leven een soort zandloper was.

Ik heb de genen van mijn moeder en aan die kant van de familie worden ze vrij oud, dus ik hou mijzelf dat ook maar voor. Ik geniet met volle teugen van mijn leven: ik wil nog van alles doen en zien van de wereld. Maar, mocht het zo ver zijn, dan zou ik wel graag enkele verzoeknummers doorgeven 😉 En wat is handiger dan een Spotify-lijst. Tsja, er staan nu teveel nummers op, of jullie moeten echt even een uurtje uitzitten. Ik ga nog wel snoeien. Denk ik. Op dit moment is dit mijn lijstje (en het voordeel is dat onderstaande script aanpast als ik op Spotify ook liedjes weghaal of toevoeg). Staan er nummers bij die jou ook bekend zijn en/of aanspreken?