Vooruit gepland

Grappig genoeg krijgt dit bloggie langzaam meer hits, meer tractie. Het gaat allemaal niet echt ergens over. Ik merkt(e) alleen dat ik veel in mijn hoofd heb, en dat dit een soort van therapeutisch werkt. Gein natuurlijk. Het gaat helemaal prima met mij. Soms is het leuk om iets ‘met de wereld te delen’. Ik ben zéker niet om aandacht verlegen, maar vind het leuk om soms gedachten uit te wisselen over bepaalde onderwerpen of thema’s. Of misschien lees ik nog wel eens wat terug.

Een paar dagen geleden sprak iemand mij aan over een specifiek blog. Op een leuke manier hoor. “Was een geinig bloggie, die van gisteren”. En toen viel ik een soort van door de mand. Want ik wist niet over welk blog ze het had. Toen heb ik uitgelegd dat ik soms twee, drie blogs achter elkaar schrijf, en ze dan vooruit plan. Dat kan gewoon met websitebeheer.

Je kunt iets helemaal afronden en dan zeggen: ga online over 3 dagen, ofzo. Zo verspreid ik mijn gewauwel (mooi woord; ooit gehoord in het minder mooie Limburg. Heb niks met dat stuk land in Nederland. Althans, de natuur zal best mooi zijn, maar dat tááltje. Verschrikkelijk). Dus, weet dat je misschien iets leest wat nét online is gegaan, maar dat het maar zo enkele dagen ervoor uit mijn nietige brein is ontsproten. Hé. Ook al zo’n mooi woord: ontsproten.