Ter nagedachtenis van een veel te jong overleden MX5 fan

Woensdag 21 februari 2024.

Er zou een hele karavaan aan Mazda MX5-jes van alle generaties bij elkaar komen ter nagedachtenis van een veel te jong overleden jongen genaamd Luuk. De oproep kwam via een MX5-Facebook-groep waar ik lid van ben. De oproep was om naar McDonalds Veenendaal langs de A12 bij elkaar te komen om 12u, zodat we daarna in combinatie met rouwwagens en andere familieauto’s met een rits aan MX5-jes naar het crematorium zouden rijden.

Mijn nichtje Sabrina was mee. Het was even fijn om de Mazda uit de garage weer te halen en een stukje te rijden. Lekker karretje is het toch.

Er valt niet zoveel te zeggen, behalve dat het triest voor de jongen en vrienden en familie was. Indrukwekkend, dat zo’n jonge jongen het leven heeft gelaten. Dat mag niemand overkomen, al helemaal niet op die leeftijd.

Einde middag was ik terug. Hieronder enkele foto’s die Sabrina heeft genomen.
Ter nagedachtenis van de voor mij onbekende Luuk, maar met alle aandacht, zorg en liefde hiervoor een middag vrijaf genomen samen met mijn nichtje en mijn witte skelter.