Mijn favoriete gadget van het jaar

Soms heb je van die producten, althans: ik heb dat, die je gelijk triggeren. Of gelijk wil hebben of kopen. Het komt eigenlijk weinig voor, dat ik impulsaankopen doen, maar… toen ik deze zwevende vaas voorbij zag komen ergens op internet, een advertentie op Facebook of Instagram, was ik GELIJK om. Ik heb geen seconde nagedacht. Deze moest ik hebben. Fantastisch concept. Het ziet er fraai uit, en het werkt fantastisch. Het bruine blok dat je ziet, kun je aansluiten met een stekker, maar dit hoeft niet. Als je het NIET doet, blijft de vaas wel zweven maar dan roteert hij niet: daarvoor is de stroom nodig.

In het witte vaasje zitten tegenpool-magneten, dus je moet een beetje richten en hangen, en dan ineens voel je dat de vaas wil blijven zweven. Het plantje erin, daar kan van alles in, maar ik heb gekozen voor een plantje dat nauwelijks water nodig heeft. Ook geïnteresseerd in dit geweldige vaasje? Het bedrijf erachter heeft meer soortgelijke producten!

Hier hun website, en hier een link om het vaasje zelf te kopen!