Een nieuwe bestemming voor 2023

En, dan is het vandaag ineens alweer één januari. 2023. Onwerkelijk, want ik herinner me nog dat vroeger Prince met een bescheiden hitje kwam, getiteld “1999”. Dat was toen nog een paar jaar vooruit, want het kwam ergens in de jaren 80 ofzo uit. En 1999 is nu 24 jaar geleden. What the actual fuck, ja. Het is wat het is en het is niet tegen te houden.

Oud en nieuw zelf: ik heb er al niet veel mee, maar sinds Karina en ik uit elkaar zijn, hebben we besloten dat de corgi’s bij mij zijn, omdat het bij mij thuis rustiger is qua vuurwerk dan bij haar in de woonwijk. Vorig jaar waren mijn moeder en broer op bezoek, maar ik was door een extreem korte nacht er voor bijzonder moe. Ik had liever gewoon op oudjaarsdag om 22u op bed gelegen. Door de komst van mijn moeder en broer waren de corgi’s nóg meer over de rooie, want zoveel prikkels enz. Dat wilde ik dit jaar absoluut niet herhalen, dus heb ze maar zo goed als kwaad als mogelijk door de vuurwerkknallen heen geloodst. Het is wat het is, maar goed: het is maar een datum. Ik heb veel gewoon suf tv gekeken, heerlijk, een keer.

Zo keek ik o.a. naar een video op YouTube van Autoblog, waar een man met Italiaanse voornaam vertelde over zijn auto. Hij vertelde dat hij met zijn auto elk jaar naar Sardinië ging. Dat het daar lekker toeren was: weinig verkeer, veel lege, bochtige wegen en natuurlijk mooi weer als je vanaf de lente-periode gaat.

Ik zocht op YouTube even wat video’s op, en kwam daar een roadtrip-video tegen. Wow! Hoewel ik écht in 2023 midden-Engeland wil bezoeken, en ik met vriend Danny ook de Noordkaap ga bereiken, MOET deze roadtrip ook op mijn roadtrip-bucketlist van 2023. Ik zie het al voor me: zonnig weertje, kap omlaag, af en toe stoppen voor wat Italiaanse lekkernijen. Pfff! Zin in! Nu al! Is het al lente?

Iedereen een heel goed 2023; dat alles wat je wil en wenst, maar uit mag komen, en vooral veel gezondheid voor al je naasten. Don’t fuck with your health. Ik sta ook weer wekelijks op de loopband sinds enkele weken: dus, het goede voornemen voor 2023 had ik in november al ingezet 😉