De oplichterij van Zilero – Wooffy – Pawly

Ja, ik ben er ook een keer ingetrapt. Klein bedrag, nog geen 3 tientjes, maar toch niet netjes. Ik bestelde een product voor mijn doggies. Een gele knuffeleend speciaal voor honden. Na bestelling en betaling; radiostilte. Reageren op niet op DM in Facebook, niet op e-mails. Ik las de reviews pas na bestelling. Dom, maar ach: heb ook niet altijd zin en tijd om alles maar na te lopen. En er was zelfs/immers een Pembroke Corgi in één van de foto’s op de website www.zilero.nl gebruikt!

Mooi gevalletje van zogenaamd dropshopping dus ook weer, las ik in de reviews. Allemaal dezelfde geluiden: je hoort niets, ze reageren niet (of ‘ze’, waarschijnlijk gewoon één kansloos persoontje die mensen lekker oplicht met producten die je via AliExpress voor een paar euro koopt). Enfin, ik ben er ook ingetrapt. Wel een keer leuk voor de afwisseling.

Heb nog even gekeken op SIDN op wiens naam het domein zilero.nl stond. Ene Gert Vries. Ja, het zal. Met iDEAL betaald, dus je kunt niets terughalen. Goeie service ook. Voortaan toch alles maar met Paypal betalen. Die doen dat wel. Maar goed, ik ga nog wel even door met zoeken. En bashen. Komt goed!

Openbaar klagen op hun Facebook-pagina’s, heeft geen zin, want dan blokkeren ze je, kwam ik net achter.

Nog even wat steekwoorden ten gunste van Google en haar indexering. Met andere woorden: hopende dat mensen die op o.a. Zilero Googlen, op dit waarschuwingsblog terecht komen:

oplichter

zilero

wooffy
oplichting zilero

wooffy

oplichterij zilero wooffy
zilero geld terug wooffy
zilero klantenservice wooffy
ervaring zilero
ervaringen zilero
klantreviews zilero
klantenreviews zilero
zilero betrouwbaar
zilero onbetrouwbaar

Er word ook gehandeld met deze naam:
wooffy en pawly
vandaar de bovenstaande SEO combinaties

Hierbij nog wat links naar andere websites die schrijven over de oplichting:
https://nl.trustpilot.com/review/zilero.nl
https://www.dropshippers.nl/dierenartikelen
https://nl.trustpilot.com/review/wooffy.nl