De oplossing als je slecht slaapt

Slecht, niet of matig slapen. Ik hoor het de laatste tijd vaak om mij heen: en steeds vaker. Ongetwijfeld voor velen door de stress die het corona-virus (maar met name door alle opgelegde beperkingen) met zich meeneemt. Ik herken slecht slapen van enkele jaren geleden waarbij ik met overmatig (werk)stress te maken had. Gelukkig zijn die tijden voorbij, maar merkte ik toch de laatste tijd dat ik wel slechter sliep. Enerzijds ook wel weer door mijn werk: erg leuk maar ook veel. Heel veel. Ik merk ook dat ik soms een korter lontje heb en bijna structureel na 21u ‘s avonds wel moe ben. De coronatijd heeft mij juist geen windeieren gelegd want veel opdrachtgevers wilden juist online veel aanpassingen of uitbreidingen hebben. De kleine ondernemers zijn vaak pro-deo geholpen. De omzet en winst was buitensporig goed in 2020, wat ook een beetje dubbel is weer: “de één zijn dood, is de ander….” precies.

Maar goed, terug naar het niet tot slecht slapen. Tijdens een bezoek aan een kliniek in Grave (ik heb even geprobeerd mijn gezicht weer wat meer terug naar fabrieksinstellingen te krijgen, middels non-operatieve behandelingen, ja) kreeg ik een tip van iemand om naar het Duitse “nervensaft te kijken. Dat kon je zó bij een drogist in Kleve, net over de Duitse grens, krijgen. Alleen door corona: ook weer gesloten of lastig verkrijgbaar. Dat schijnt superspul te zijn. Zoekende naar een alternatief dat ik online kon krijgen, kwam ik op een Belgische website terecht die dat goedje ook verkocht. Droomsap genaamd. Ik gekocht, geprobeerd: en ja, het werkt écht supergoed.

Inmiddels heb ik al diverse mensen met slaapproblemen hierover getipt: en iedereen is unaniem enthousiast: het werkt bij iedereen. Het is een dik stroperig goedje waar je een teugje van kunt nemen, een half uurtje voordat je gaat slapen, en je voelt je ogen gewoon zwaar worden. Je slaapt in één ruk door en (of: maar) de volgende ochtend bij het wakker worden, duurt het wel wat langer voordat je weer wat helderder bent: je voelt en merkt dus gewoon dat je uit een diepe slaap komt. En wat meer slaap, zorgde sowieso ook al voor minder wallen in mijn gezicht 😉

Ook geïnteresseerd? Het is een goedje bestaande uit allerlei natuurlijke ingrediënten, dus geen gekke medische en onduidelijke inhoud. Droomsap: onthou die naam 😉

Klik hier voor de website als je ook geïnteresseerd bent! Welterusten!